口暴在线视频|蝌蚪窝综合国产国产AV无乱码|无码一区二区精品久久|天天九九一级片久久精品青草社区

作品征集 | 加布羅沃市河岸帶擴(kuò)建項(xiàng)目設(shè)計(jì)競賽

發(fā)布時(shí)間:2022-03-18      截稿時(shí)間:2022-05-03      閱讀量:17009次     


該項(xiàng)目的任務(wù),這項(xiàng)任務(wù)的主題是重新思考、組織和改善河岸地區(qū),作為已經(jīng)開始改善和美化揚(yáng)特拉河兩岸環(huán)境的自然延續(xù),特別是已經(jīng)翻新和建成的空間步行小巷和自行車道 “Avram Gachev”和“Danube”街。

未來的項(xiàng)目旨在通過適當(dāng)?shù)墓补こ套畲笙薅鹊厝谌牒恿鞲浇牡匦?,旨在?chuàng)造不僅用于景觀美化、娛樂和運(yùn)動(dòng)的區(qū)域,而且還用于公共服務(wù)。空間的未來重組必須為相鄰地形和建筑物的全面運(yùn)作提供復(fù)雜的基礎(chǔ)設(shè)施,以及具有令人難忘的獨(dú)特外觀的河岸帶的全新設(shè)計(jì)和塑造。

其目的是通過部署季節(jié)性和全年的景點(diǎn),在河岸上創(chuàng)造有吸引力的城市活動(dòng),提供機(jī)會(huì)為維護(hù)這樣一個(gè)發(fā)達(dá)的河岸區(qū)提供資金。預(yù)計(jì)將采用環(huán)保和節(jié)能的手段和技術(shù)以及經(jīng)濟(jì)上適當(dāng)?shù)慕鉀Q方案,需要最少的公共資金進(jìn)行維護(hù)。

在任務(wù)范圍內(nèi)(在 Dr. Nikola Vasiliadi 街的橋和 Hristo Botev 街的橋之間)開發(fā) Gabrovo 鎮(zhèn)河岸帶的戰(zhàn)略設(shè)想該過程分三個(gè)階段進(jìn)行:

第 1 階段:進(jìn)行概念解決方案競賽:

通過城市和公共工程解決方案層面的成熟概念進(jìn)行空間規(guī)劃。

用于沿 Vasil Levski 街跨河建造一座新的人行天橋,并與 Petar Beron 博士街相連。

第 2 階段:分配工作項(xiàng)目:

根據(jù)選擇的概念和在河岸上創(chuàng)造有吸引力的城市活動(dòng)和項(xiàng)目區(qū)域的綜合改造的最佳想法,修改該地區(qū)的發(fā)展計(jì)劃(如有必要)。

根據(jù)藝術(shù),在沒有事先通知的情況下進(jìn)行談判程序后,將逐步實(shí)現(xiàn)公共工程和基礎(chǔ)設(shè)施措施的工作項(xiàng)目分配給贏得比賽并與轉(zhuǎn)讓人簽訂合同的參與者。第 79 段,第 1,公共采購法第 9 項(xiàng)。

第三階段:提供金融工具并分階段實(shí)施

作為項(xiàng)目活動(dòng)的結(jié)果,將準(zhǔn)備完整的項(xiàng)目文件,加布羅沃市政府將利用這些文件尋找資助并逐步實(shí)施活動(dòng)的方法。

提交競賽項(xiàng)目的截止日期為03 .0 5 .2022。

有關(guān)該程序的信息,請?jiān)L問:

https://app.eop.bg/today/185201

Задачата на проекта, предмет на настоящото задание е преосмисляне, организиране и благоустрояване на крайречната зона като естествено продължение на вече започнатото благоустрояване и естетизиране на средата от двете страни на река Янтра и по-конкретно - вече обновените пространства  и изградените пешеходни алеи и веломаршрути по ул. ?Аврам Гачев“ и ул. ?Дунав“.

С бъдещия проект се цели максимално приобщаване на прилежащите на реката терени с подходящи благоустройствени мероприятия, целящи създаване на зони, не само за озеленяване, рекреация и спорт, но и за обществено-обслужващи дейности. Бъдещата реорганизация на пространството трябва да осигури, както комплексна инфраструктура за пълноценното функциониране на прилежащите терени и сгради, така и цялостното ново осмисляне и оформяне на крайречната зона със свой запомнящ се индивидуален облик.

Цели се създаване на атрактивни градски дейности по бреговете на реката с разполагане на сезонни и целогодишни атракции, даващи възможности за осигуряване на средствата за поддръжката на така благоустроената крайречна зона. Очаква се прилагането на природосъобразни и енергийно-ефективни средства и похвати и икономически адекватни решения, изискващи минимални публични средства за поддръжка.

Стратегията за развитие на крайречната зона на гр. Габрово в  обхвата на заданието  (между моста на ул. “д-р Никола Василиади“ и моста на ул. ?Христо Ботев“) предвижда процесът да протече на три етапа:

ЕТАП 1: Провеждане на конкурс за идейно решение:

За планиране на територията чрез разработени концепции на ниво градоустройствени и благоустройствени решения.

За изграждане на нов пешеходен мост в продължение на ул. ?Васил Левски“ през реката и свързване с ул. ?Д-р Петър Берон“.

Етап 2: Възлагане на работен проект:

Изменение на устройствените планове (при необходимост) за територията на база избраната концепция и най-добрите идеи за създаване на атрактивни градски дейности по бреговете на реката и комплексно обновяване на проектната територия.

Възлагане на работен проект за поетапно реализиране на благоустройствените и инфраструктурни мероприятия на участника, спечелил конкурса, и сключил договор с Възложителя, след провеждане на процедура на договаряне без предварително обявление, съгласно чл. 79, ал. 1, т. 9 от ЗОП.

Етап 3: Осигуряване на финансови инструменти и етапна реализация

В резултат на проектните дейности ще бъде изготвена пълна проектна документация, с която Oбщина Габрово ще търси начин за финансиране и поетапно реализиране на дейността.

Крайният срок за подаване на конкурсни проекти е 03.05.2022 г.

Информация за процедурата е достъпна на адрес:

https://app.eop.bg/today/185201


https://gabrovo.bg/bg/news-article/10993?fbclid=IwAR3cy8Z7QnX-dKu6ijMl1F3Pe4kJsg26-vN_lYbWc5WS4-VoYNiEUzD-39w